Op jacht in het nieuwe jaar.
 Geplaatst op  09-01-2007  door Pieter
4176 keer bekekenIk (Gijsbert) en Douwe waren de eerste week van het jaar op snoek aan het vissen in de sloten van Urk.
En de eerste paar werpen had ik de eerste misser maar na een half uur gooien had ik mijn eerste snoek van het jaar een mooie 80cm snoek, eerst nog een pleister ophalen voor mij want ik had mijn vinger open gehaald aan de snoek.
Na enige tijd kreeg ik een aanbeet vlak voor de kant ik kon hem niet goed aan slaan door het te korte draad en weer één verspeeld en hij was niet zo klein ook.


Ik (Douwe) stond te kijken toen Gijsbert zijn eertse snoek ophaalde een mooie 80cm maar even later had ik een aanbeet dacht ik maar er kwam een fietsband boven water wat jammer dacht echt dat het een groote snoek was.
Ik gooide gewoon weer verder en kreeg een misser dat was echt baalen maar ze zeggen altijd volgende keer beter. We liepen ook nog naar wat andere sloten toe daar hadden we geen ene snoek gevangen niet eens een aanbeet. En liepen we weer terug naar de sloot waar we die snoek van gijsbert hadden gevangen en ik gooide uit en had er één aan maar verspeelde die ook dat was echt baalen m’n tweede snoek verspeeld.


Maar na enige tijd later begon het al wat te schemeren ik en gijsbert hadden het koud en wilden weg gaan maar ik dacht van nog één gooitje en ja hoor een mooie snoek 75cm en mijn dag was weer helemaal goed.
Maar toen hadden wij weer wat zin en gooide we nog een kwartiertje door we liepen nog naar een klein slootje maar daar hadden we niks gevangen.


De volgende dag (zaterdag ) zij ik tegen Douwe zullen we nog een keertje op snoek gaan Douwe was het er helemaal mee eens alleen we hadden wel een probleem mijn vader had het fototoestel mee en het fototoestel van Douwe waren de batterijen van leeg maarja we gingen gewoon. Douwe gooide uit en het was direct raak 65 cm, niet groot maar het was er één we liepen weer verder toen ving ik er een dacht ik maar die verspeelde ik voor de kant, shit en Douwe gooide weer verder en die haalde zijn tweede snoek al weer naar boven. Ik had nog steeds niets, maar een uur later was het toch raak ik had er één van 60cm maar ja daar hebben we geen foto’s van, jammer.

Groetjes, Gijsbert en Douwe.Reacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01814 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign