Backtrawling op grote snoek
 Geplaatst op  07-01-2007  door Cantor
4183 keer bekekenIk ben vandaag met de boot weggeweest en niet voor niets! We hebben met ze tween toch acht snoeken gevangen.(allebei vier stuks). We begonnen met backtrolling. We gooiden allebei een hengel uit met een spiering onder de dobber. De eerste 50 meter loste
mijn maat 2 snoeken!


Daarna was het niks meer en zijn we naar een brug gegaan en zijn we ook gaan backtrollen, nu zonder doodaas maar met een bulldawg verticalen op snoek. We zijn al door 3 openingen gegaan en toen op het eind van de derde opening kreeg Pom een beuker en ving een snoek van een leuke maat! Daarna nog ongeveer 2 uur getrold en dat leverde niks op.


Toen zijn we maar weer gaan backtrollen. We gingen allebei met een doodaas hengel en met een hengel om te verticalen met een bulldawg. Na 20 meter zei Pom HANGEN! Het was weer op de bulldawg. Daarna weer de hengels uitgegooid na 20 meter kwamen we bij een brug en ik kreeg een dreun op me verticaal stok na 10 seconden lostte de vis


Vijf tellen daarna was het bij Pom raak(weer op de bulldawg).Er kwam een niet al te groot maar mooi snoekje boven! Daarna zijn we de brug nog een keer onder door gegaan. We waren er net onder door toen mijn baitrunner begon te lopen, effe wachten en Hangen!
Na een leuke dril kwam er een mooie snoek boven. Na deze vangst besloten we om nog een keer de brug onder door te gaan! En met goed resultaat want toen we onder de brug waren ging de baitrunner weer lopen en kwam deze dame boven.


Toen zijn we weer verder gegaan op dezelfde manier. Na 30 meter kreeg Pom weer een snoek op de bulldawg maar we waren best lang met het onthaken bezig dus hebben we geen foto gemaakt en gelijk terug gezet.
50 meter daarna ving ik me eerste snoek met het bulldawg verticalen, geen reus maar wel een leuk visje. We zijn zo nog effe een tijdje door gegaan op de stek maar was niet veel soeps meer. We besloten daarom om naar een andere stek te gaan en het daar weer te proberen. Het was al behoorlijk donker maar we gingen nog effe door. (weer op de backtrol manier) Dat bleek aardig goed te werken want na 50 meter begon mijn baitrunner weer te lopen, effe wachten en Hangen!
Hij vocht echt heel goed voor zo'n kleintje.


Toen zijn we nog 50 meter verder gegaan en heeft mijn maat me afgezet.

Het was een geslaagde dag.

Met vriendelijke groet,

ReneReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02793 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign