Dobber of kunstaas? De ware achtergronden!!
 Geplaatst op  28-12-2006  door Wout
4176 keer bekekenHet verslag van Jos geschreven over onze gezamenlijke visdag bevat enige onwaarheden en aan mij de taak deze weer in het werkelijke perspectief te plaatsen.
Nu hoor ik jullie al denken oh jee Jos heeft geschreven in visserslatijn en de vangsten sterk overdreven!
Nee, het was inderdaad een mooie dag met 5 snoeken voor Markjan, 3 voor Jos en 5 voor Wout.
Ook de lengtes die Jos aangeven kloppen uitstekend alleen het grote probleem ligt hem in de persoonlijke relaties deze bewuste dag.
Het ligt nl zo: Op het moment dat ik aangaf wel te willen varen met de boot lagen er twee volwassen mannen te rollebollen over de kade om te bepalen wie nu toch met mij mee mocht.
Aangezien Jeffrey alle kanten op geslingerd werd en de vader daar geen enkele notie van nam besloot ik Jeffrey mee te nemen die op zijn beurt erg tevreden was dat hij niet onder het regime van papa viel.
De twee slechte verliezers begonnen op dat moment te gooien met hele nare opmerkingen en trachten zo de moraal bij Jeffrey en Wout weg te nemen maar dit zonder resultaat.Aan het eind van de ochtend toen Jeffrey en Wout al heel wat actie hadden gezien werden we gebeld door Jos, Ze hadden natuurlijk problemen en of wij even rap de boel konden oplossen.
Eerder die ochtend had Jeffrey al laten zien een heel bedreven klimmer te zijn en al bootklimmend had hij een plug van Wout weten te redden.
Nu was Markjan in nood en ondanks de aanwezigheid van dit gevaarte wist Wout met zijn stuurmanskunsten de boot zo naast de snoek te krijgen dat zelfs de logge beweging van Markjan genoeg was om de draad te kunnen bemachtigen.
De snoek werd niet geland en hierdoor kwamen de tranen al lichtelijk bij Markjan naar boven en stond Jos stampvoetend langs de kant te schreeuwen dat deze wel telde want hij moest het winnen van zijn zoontje. (kon hij het de komende dagen nog even flink inwrijven)
Jeffrey al bekend met de nukken van zijn vader vertelde Wout maar toe te geven anders zou de rest van de dag een hel worden.
Na wat overleg mocht Wout dan een eerder geloste snoek wel tellen maar dan telde deze ook.S’middags wisten de dobber mannen nog enige snoek te landen en vingen Jeffrey en Wout met behulp van de zelfontwikkelde snoekenlokroep nog 4 snoeken te landen.
Nu 4 dagen later ben ik al twee keer gebeld door een medewerker van de kindertelefoon.
Ene Jeffrey schijnt continu te bellen en vraagt of ene Wout van snoeken.net niet de opvoedkundige taken kan overnemen van zijn vader.
Na enige uitleg kan ik nog steeds deze medewerker geruststellen maar ben benieuwd wanneer ze weer bellen?Jeffrey ik heb van je genoten en zie al uit naar de volgende keer

p.s. je mag je vader wel meenemen

WoutReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.01855 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign