sint maarten
 Geplaatst op  18-11-2006  door Markjan
4448 keer bekeken11-11-06 het is sint maarten vandaag. ik heb wel zin om te gaan snoeken maar 's middags moet ik werken. Nadat ik mijn spullen heb gepakt ben ik naar m'n vismaat gefietst. Ik had het gevoel dat hij geen zin had, waarom weet ik niet. De laatse tijd vangen we veel snoeken in ons thuisoord en ik dacht dat het vandaag ook wel moest lukken. Hanno (m'n vismaat) heeft geen zin, hij zit nog lekker te ontbijten, ik weet hem om te praten door een paar filmpjes op youtube te laten zien. het was al half 11 en om 1 uur moest ik al weer thuis zijn... Toen de spullen eindelijk klaar waren konden we gaan vissen.


Bij een stek waar het de laatste tijd dus echt goed ging begonnen we te vissen. Ik had mijn screaming devil al aan de hengel hangen. Na een kwartier te hebben gevist en nog niks te hebben gevangen, liep ik naar een stijger. Ik dacht dat het hier wel moest lukken. Na een paar keer te hebben geworpen dacht ik de plek helemaal uitgekamt te hebben, ik wilde net al weer verder lopen. Maar zoals gewoonlijk gooide ik nog een keer voor de zekerheid. Ik zag een gouden gloed en de snoek schoot van schuinonder op mijn SD en nam gelijk een stuk lijn mee. Ik was nogal geschrokken omdat ik het totaal niet verwacht had en ik riep dus niet naar Hanno dat ik er een had!!! Pas toen ik de kop zag en de snoek een keer flink spetterde riep ik hem erbij. Heel droog zij hij 'ja hoor jij weer'. Tot mijn verbazing zat de haak er heel slecht in (zonder weerhaken). Ik heb hem dus helemaal niet lang gedrild en de snoek direct op de kant gelegd toen ik daar de kans voor kreeg.


Nadat we de spullen, die 20 meter verder op lagen, hadden gepakt gingen we de snoek meten. De kop was heel groot en ik zei tegen Hanno dat deze nog wel eens de 80cm kon gaan overschrijden. Het meetlint gaf 86 cm. aan. De snoek lag op de grond en zijn buik was heel erg dik, toen ik de snoek op pakte zakte mijn handen er helemaal in weg. Wat een fantastisch gevoel!! Na de nodige foto's te hebben gemaakt hebben we de vis weer terug gezet. Ondanks het getreuzel nog een prachtige visdag dus. En nog even een bedankje aan Hanno omdat hij zo treuzelde. Misschien had ik anders de snoek helemaal niet gevangen hahaha.

groeten FerdiReacties

Er zijn nog geen reacties

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2020 Snoeken.net | Laadtijd 0.02144 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign