Lekker dagje snoeken!
 Geplaatst op  28-08-2006  door Remco
4176 keer bekekenZal me even voorstellen Ik ben Robert Marx de Boer 26 jaar en woon in Leeuwarden. Mijn oom Paul uit Australia is over voor familie bezoek en is zelf een echte vissers man. Die oom kan je dan ook hele goeie verhalen vertelen over vissen en alles wat daar bij komt kijken. We waren al eerder deze week op het IJsselmeer wezen vissen met goede resultaten. +/- ( 40 Baarzen ) waar van de grootse 32 centimeter.


Daarom dachten we om deze dag de boot maar eens weer te pakken. Na aan gekomen op de plek en de boot te water hebhen gelaten kon de dag beginnen. We waren nog geen 5minuten aan het vissen zegt Machiel ik heb beet hij was erg over tuigt en zetten de moter af. Het bleek een hele mooie boot schoen tezijn de dag begon weer goed.


We waren nu al 2 uren aan het vissen een ja hoor de eerste snoek melde zich niet echt groot 35 centimeter maar het begin was er. We besloten om nu maar even te gaan verticalen maar wat naar 1,5 uur niks opleverde. Ik zij we gaan weer verder met trollen aan gekomen in een mooi boot haven drie keer langs de boot huizen gevaren te hebben klapte deze mooie snoek van 66 centimeter boven op mijn ratelplug.


Na deze snoek had iedereen steeds aanbeet maar geen resultaten. De dag zat er bijna op we dachten het is wel mooi geweest vandaag had ik op eens een aanbeet ik wist niet wat ik er aan had. Na een paar minuten kwam het boven een mooie Snoekbaars helaas vlak bij de boot aan gekomen schoot de plug los. Het was een mooie afsluiter voor die dag.


Afz. RM de Boer een iedereen een goede vangst toegewenst.Reacties

Er zijn 11 reacties

 tjerk bries schreef op 05-11-2006 om 15:39:28
Ip opgeslagen


mooie dag maar zo veel hebben julie niet gevangen!!hahaha!!!!

 thomazz.. schreef op 21-10-2006 om 21:30:02
Ip opgeslagen


hmm ik had een vriend die een snoekje van 15cm ving maja wie het kleine niet eert is het grootte niet waard!

 jeroen schreef op 01-10-2006 om 17:24:58
Ip opgeslagen


tis zielig maar toch ik had laatst een klein snoekie ongeveer 30cm zou een vriend van me 'm ff uit het water halen met een kieuwgreep en dat beesie bijt 'm tog in ze klauwe!!! daar wordt je stil van 

 Angelica schreef op 08-09-2006 om 14:28:40
Ip opgeslagen


Quote:

Commentaar van Remco:
Gelieve niet een discussie te 'voeren' door zo kort en direct te antwoorden op een bepaald aspect binnen de snoekvisserij. Alle reacties die hierop volgen zullen worden verwijderd!

Hoi ,

ik zie anders van 7 reactie's dat er 5 zijn ivm de lipgrip...

 Gabbah schreef op 06-09-2006 om 16:48:34
Ip opgeslagen


mooie snoeken  ik wou toch nog iets zeggen over die lipgrip, ik vind het onnodig voor zulke kleine snoeken want die kun je toch zo met de hand pakken?  ze zijn toch niet eng?? 
toch een leuk verslag 

 Vissertjuh schreef op 03-09-2006 om 12:14:05
Ip opgeslagen


hahaha

goeie Cantor  

 cantor schreef op 02-09-2006 om 09:49:38
Ip opgeslagen


Hey Robert, mooi verhaal. Leuk dat je met Paul en Machiel een dagje bent weggeweest. Tja, en wat betreft die bogagripper, zou ik toch ook de snoek zelf ondersteunen tijdens het omhoog houden. Maar eeh Robert, zo'n klein snoekje....die pak je toch met de kieuwgreep...of ben je een beetje bang voor snee in je vinger, hahaha

Groetjes,

Cantor

 Evelien schreef op 01-09-2006 om 20:06:57
Ip opgeslagen


Hoi Robert Marx (of zoiets )Jeeeeeeeee  zoon lipgrip is wel een beetje onnnodig hoor, maar het is het zelfde als een vis aan de haak slaan dus ik weet het niee hoor!  
wel mooie vangsten
   ik heb zelf trouwens nog in het valleikanaal een vette snoek gevangen van 90 cm!!!! 

Groetjes, Eefjuuuuuuuuh (eefje wentelteefje of evelien)
wel mooie vangsten
   

 Pieter schreef op 29-08-2006 om 22:06:24
Ip opgeslagen


Mooie vangsten Robert marx, ik wist niet dat er nog zoveel baars gevangen werd op het IJselmeer. En ook nog leuke snoekvangsten. Ondanks dat Remco het liever niet heeft toch even dit: Ik vindt het er zeer ongezond uitzien dat een snoek zo aan een lipgripper hangt!!!!!

Groet, Pieter.

 Boudewijn schreef op 28-08-2006 om 21:57:10
Ip opgeslagen


Hey hallo Robert Marx,

Grote vangsten daar op het IJselmeer zeg!
Die lipgrip vinden sommige trouwens goed en andere weer niet...ik ben er nog steeds niet over uit.

Leuk verslagje! 

Groeten,
Boudewijn

 Angelica schreef op 28-08-2006 om 17:26:52
Ip opgeslagen


Leuk hoor die lipgrip  
Commentaar van Remco:
Gelieve niet een discussie te 'voeren' door zo kort en direct te antwoorden op een bepaald aspect binnen de snoekvisserij. Alle reacties die hierop volgen zullen worden verwijderd!

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02982 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign