Ondiep aazende snoek en een wel heel dapper kleintje
 Geplaatst op  12-09-2005  door Markjan
4176 keer bekekenWe komen lekker vroeg aan op het water en het is dan ook nog aardig fris. Zoals meestal op deze plas in de Flevopolder, beginnen we te trollen langs het talud op een meter of vier diepte en binnen een uurtje vang ik dan ook de eerste tachtiger op de fatso.
Na een paar rondtjes getrolt te hebben bleef het dan ook bij die ene en besloten we om het werpend verder te proberen.


We begonnen op een langgerekt talud ,wat van n meter naar negen meter loopt. Na een paar worpen krijg ik, nadat mijn ratelplug net het water raakt, direct een aanbeet op nog geen meter water en nadat de snoek bij de boot komt probeert hij nog een keer weg te komen en helaas voor mij schoot hij dus los.
We blijven het nog even proberen op deze stek en terwijl mijn ratelplug vlak voor de boot is zie ik een snoek van onder de boot komen maar deze mist mijn plug of mischien zag hij zijn fout bijtijds in want hij keerde direct weer om.


We vaarden verder naar een ander stek, een ondiepe plaat met nog geen meter water omdat de vissen die ik gemist had ook van het ondiepe kwamen dachten we dat de vis wel eens ondiep kon zitten en inderdaad ving nu Gijsbert dan ook eindelijk zijn eerste snoek deze dag op 80cm water, een leuke zeventigere die de jerkbait waarschijnelijk voor heel wat anders aangezien had.
We bleven verder vissen op deze plaats en na een paar worpen met een suick ving ik een wel heeeel dapper snoekje want hij was nauwelijks groter dan de jerkbait! Je vraagt je dan toch af hoe hij dat bij een werkelijke prooi opgelost zou hebben.


Aan de randt van de plaat vang ik later ook nog een snoekbaars op de suick die toch wel heel ondiep aan het azen was. Want snoekbaars vangen we zelden zo ondiep, met diep water erom heen.
Oke we besluiten om dan nog maar een paar rondjes te gaan trollen want mischien kunnen we nog een mooie vis vangen. Maar het bleef daarbij en besloten we maar naar huis te gaan, het was weer leuk geweest voor vandaag.


Groet, Pieter NederlofReacties

Er zijn 3 reacties

 superman wesley schreef op 16-09-2005 om 18:18:35
Ip opgeslagen


leuke vissen jongens maar ik hou het nog ff bij de 75cm hoor

 lennert schreef op 13-09-2005 om 14:56:31
Ip opgeslagen


       

 passie schreef op 13-09-2005 om 08:07:57
Ip opgeslagen


al met al geen slechte dag dus 

Geef zelf een reactieBerichten die niet in normaal nederlands zijn geschreven, of niets toevoegen worden verwijderd!
Het stellen van vragen heeft hier geen zin, ga daarvoor naar het forum.
Helaas zijn er veel kleine kinderen op de site die het leuk vinden om het voor anderen te verpesten. Om deze reden is het vanaf heden verplicht je E-mail in te voeren. Na het verzenden van je bericht ontvang je een E-mail met een link.Als je deze link aanklikt wordt je bericht pas zichtbaar op de site! We hopen op begrip van de mensen die wel op de juiste manier gebruik maken van deze optie.
Als je bent ingelogd, wordt je bericht meteen geplaatst!
 Tik de code over


© 2004-2019 Snoeken.net | Laadtijd 0.02096 seconden | Disclaimer | Qobus webdesign